В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 29 ноября 2016 г.

Cauliflower Rice With Mushrooms and Spinach

This veggie-full side dish is a unique alternative to plain old cooked grains, and would be a perfect accompaniment to tempeh, tofu, or another plant-based protein of your choice.

CAULIFLOWER RICE WITH MUSHROOMS AND SPINACH [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 head cauliflower
  • 3 cups mushrooms, sliced
  • 2 stalks celery, sliced
  • 1 cup parsley, chopped
  • 1 cup onion, diced (about 1/2 small onion)
  • 2 cups spinach
  • 4 tablespoons olive oil, divided
  • 1 teaspoon sea salt

PREPARATION

  1. Cut cauliflower into chunks, and put into a food processor.
  2. Pulse 10-15 times until you get a small, rice-sized texture.
  3. Heat a pan over medium heat for one minute.
  4. Add onion to pan, cook about four minutes, stirring occasionally.
  5. Add in mushrooms and 2 tablespoons olive oil. Cook for four minutes, stirring occasionally.
  6. Add in cauliflower, celery, sea salt, and 1 tablespoon olive oil. Cook on medium for five minutes, then turn the heat to low.  Cook for another 10 minutes.
  7. Combine parsley and spinach in large bowl.
  8. When the cauliflower and other veggies are done, add them to bowl with parsley and spinach. Add in the remaining 1 tablespoon olive oil, and mix to combine all ingredients.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cauliflower-rice-with-mushrooms-and-spinach/

Комментариев нет:

Отправить комментарий