В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 ноября 2016 г.

Vegan Italian Anise Cookies

Time to bust out the Italian in me and share a family recipe! Anise is probably one of my all-time favorite flavorings. It’s so bold, and it reminds me of my childhood. Scents and tastes that bring on the nostalgia – can’t get enough of it! These cookies are the perfect addition to your vegan cookie tray, and they are easy to make.

VEGAN ITALIAN ANISE COOKIES

INGREDIENTS

  • 2 cups all-purpose flour
  • 1/2 cup cane sugar
  • 1/2 tbs baking powder
  • 1/4 cup soy milk
  • 1/3 cup vegetable oil
  • 1 tbs ground flaxseed + 3 tbs hot water (flax egg)
  • 1 tbs anise extract
Topping:
  • Confectioner’s sugar
  • Warm water
  • Sprinkles

PREPARATION

  1. Mix your three dry ingredients together in a large bowl.
  2. Create a hole in the center of your dry ingredients, and add all of your wet – mix well until dough forms.
  3. Use hands to knead the dough, then begin to roll those balls!
  4. Place on a greased cookie sheet and bake at 375 F for about 8 minutes, or until golden brown.
  5. Allow to cool before dressing up with your sugar glaze.
  6. Mix confectioner’s sugar with a drop of water, until desired consistency – ice… then go SPRINKLE CRAZY!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/italian-anise-cookies/

Комментариев нет:

Отправить комментарий