В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 ноября 2016 г.

Paleo Pumpkin Cheesecake

Pumpkin cheesecake with a crust made from almonds and a filling made from cashews and pumpkin puree.
Prep Time:20 minutes
Ingredients:
  • 1 cup almonds
  • 1 cup almond flour
  • 1/2 cup maple syrup
  • 1 1/2 cup soaked cashews
  • 1/3 cup water
  • 3/4 cup pumpkin puree
  • 1/4 cup maple syrup
  • 2 t pumpkin pie spice
  • 1 t cinnamon
  • Pinch nutmeg

How to Make It

1. Place almonds in food processor and pulse; add in almond flour and syrup and pulse until everything is combined.
2. Grease an 8 inch cake pan with coconut oil and then add crust; use a spoon or spatula to smooth everything out and then place pan in the freezer.
3. Combine cashews and water together in a blender and pulse; remove from blender and pour into a bowl; stir in pumpkin, syrup, pie spice, cinnamon, and nutmeg.
4. Pour filling overtop of crust and place pan bake in freezer for at least 3 hours. Enjoy!
http://blog.paleohacks.com/no-bake-paleo-pumpkin-cheesecake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий