В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 ноября 2016 г.

Pull Apart Garlic Bread

Pull Apart Garlic Bread – homemade pull apart garlic bread recipe that is easy, fool proof
and yields the softest and best garlic bread ever!
Ingredients:
1 teaspoon active dry yeast
1/2 cup warm water
1 tablespoon white sugar
1 tablespoon unsalted butter, softened
1/2 cup milk
1 heaping teaspoon salt
3 cups bread flour
Topping:
4 tablespoons butter, melted
Pinch of salt
Some finely choppped fresh parsley leaves
2 cloves garlic, finely minced
Method:
Add warm water to the bowl of a stand mixer fitted with dough hook. Sprinkle water with sugar and yeast. Let stand 5-10 minutes until foamy. Mix in butter, milk, salt and stir in the flour gradually. Knead for 7-10 minutes. Dough should stick to the bottom of the bowl but clears sides. Divide dough into 2 equal portions.
In a small bowl, combine the butter, salt, parsley leaves, and garlic. Cut dough into small round pieces and dip into the butter mixture. Arrange the dough balls to your desired shape (I did 2×4). Cover and let rise until doubled, about 1 hour. Reserve the leftover butter mixture.

Bake at 350° for 30 minutes or until golden brown. Baste the butter mixture on the pull-apart garlic bread after they are out of the oven.
http://rasamalaysia.com/pull-apart-garlic-bread/

Комментариев нет:

Отправить комментарий