В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 ноября 2016 г.

Homemade Hawaiian Sweet Rolls

There is nothing quite like the aroma of freshly baked bread. This Paleo version of warm Hawaiian sweet rolls is naturally sweetened, dairy-free and super easy to make.
Ingredients
  •  1 cup pineapple juice, warmed
  •  1/2 cup full-fat coconut milk, warmed
  •  2 T grass-fed butter, melted
  •  1/3 cup raw honey, warmed
  •  2 eggs + 1 egg yolk (white preserved)
  •  1 t vanilla extract
  •  1 T apple cider vinegar
  •  1 3/4 tapioca flour
  •  2/3 cup coconut flour
  •  1 t baking soda
Instructions
  •  Preheat the oven to 350°F. Line a baking tray with parchment paper.
  •  In a large bowl, combine pineapple juice, coconut milk, butter, honey, eggs, vanilla extract and apple cider vinegar. Whisk until fully mixed.
  •  In another bowl, mix together tapioca flour, coconut flour and baking soda.
  •  Add the wet ingredients to the dry ingredients and mix well.
  •  Use a large spoon to scoop out about two tablespoons of the dough and roll into balls. Place each roll onto the baking tray.
  •  In a small bowl, whisk the remaining egg white, and then gently brush onto the tops of the rolls.
  •  Bake 20-25 minutes, until golden. Remove from the oven and serve warm.
http://blog.paleohacks.com/hawaiian-rolls/#

Комментариев нет:

Отправить комментарий