В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 ноября 2016 г.

No-Bake Sweet Potato Cake

This super fudgy, rich, and dense vegan no-bake sweet potato cake is such a treat! It’s perfectly sweet, super chocolatey, and extremely satisfying. This recipe is really quick and easy to make, using only four simple ingredients you likely have on hand right now: sweet potatoes, cacao or cocoa powder, shredded coconut and sugar.

NO-BAKE SWEET POTATO CAKE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 small sweet potato (or 2/3 cup of mashed sweet potato)
  • 1/2 cup of cacao powder*
  • 1/4 cup of unsweetened shredded coconut
  • 2-4 tablespoon of coconut sugar**
  • 1/2 teaspoon cinnamon (optional)
  • Pinch of vanilla powder (optional)
  • Pomegranate seeds, slices of plum, orange, and fig to serve

PREPARATION

  1. Bring a pot of water to a boil. Peel the sweet potatoes and cut them into small pieces. Add them to the boiling water and cook for about 15 minutes or until tender.
  2. Drain potato cubes, add to food processor with every other ingredient (except the fruit) and process until a sticky dough consistency is achieved.
  3. Put baking paper or cling film in a small cake form. Add the mixture to the form and press down with your hands until it is flat and firm. Place it in the fridge to chill for 5-10 minutes before serving.
  4. Turn the cake out on a plate to serve. Add fruits on top. Enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/no-bake-sweet-potato-cake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий