В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 ноября 2016 г.

Cheesy Savoy Cabbage Chips

These garlicky and cheesy savoy cabbage chips is a great budget-friendly alternative for kale chips. They're the loveliest crispy, savory, delicious, and very healthy snack. Also quick and easy to make, perfect for movie nights or as an afternoon pick-me-up. Forget plain and boring veggie chips, these leaves here are covered with a thick and filling cheesy cashew layer. So satisfying!

CHEESY SAVOY CABBAGE CHIPS [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 10 savoy cabbage leaves
  • 1/2 cup of cashews
  • 1 lemon, juice
  • 2 cloves of garlic
  • 2-3 tablespoons nutritional yeast
  • 1 tablespoon olive oil
  • Salt, pepper

PREPARATION

  1. Preheat oven to 360ºF and line 2 large baking sheets with parchment paper.
  2. Prepare cabbage. Remove ribs and cut leaves into quarters. Make sure the leaves are perfectly dry.
  3. Combine cashews, lemon juice, garlic, nutritional yeast, oil, and seasoning in a small blender and blend until smooth.
  4. Add cabbage leaves into a large bowl. Massage in dressing until well coated.
  5. Spread out cabbage leaves onto the prepared baking sheets in a single layer, making sure not to overcrowd the leaves.
  6. Bake for 12-15 minutes. If your oven doesn’t bake evenly, rotate the tray at the halfway mark.
  7. Let the chips cool for a few minutes before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cheesy-savoy-cabbage-chips/

Комментариев нет:

Отправить комментарий