В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 12 ноября 2016 г.

Hawaiian Kalua Pork


Hawaiian Kalua Pork – tender and juicy pressure cooker Hawaiian Kalua pork recipe.
10 mins active time and dinner is done!
Ingredients:
1 tablespoon oil
2 lbs pork roast
1/2 cup water
2 tablespoons Wright’s Hickory Liquid Smoke
2 tablespoons soy sauce
2 tablespoons brown sugar
1/2 tablespoon Kosher salt
Method:
Select Browning and add the oil to the cooking pot. When it’s hot, brown the pork on both sides, about 3 minutes per side. Remove to a platter when browned.
Turn pressure cooker off and add the water and liquid smoke to the cooking pot. Add the pork and its juice juices to the pot. Sprinkle the salt over the top of the pork.
Select High Pressure and set timer for 60 minutes. When it beeps, use a natural pressure release to release the pressure, for about 20 minutes. When the valve drops, remove the lid carefully.

Remove the meat from the pressure cooker and shred with two forks. Serve immediately with some steamed rice.
http://rasamalaysia.com/hawaiian-kalua-pork/

Комментариев нет:

Отправить комментарий