В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 июля 2017 г.

Pistou soup

Pistou soup - Winter Soups, Vetarian, French

Ingredients

  • 4 tablespoons olive oil
  • 1 onion
  • 3 cloves of garlic
  • 3 leeks
  • 3 potatoes
  • 3 carrots
  • 1 stick of celery
  • 3 courgettes
  • 2 sprigs of fresh flat-leaf parsley
  • 2 fresh bay leaves
  • 250 g baby green beans
  • 1 x 400 g tin of chopped tomatoes
  • 1 x 400 g tin of cannellini beans
  • 1 x 400 g tin of borlotti beans
  • 70 g small macaroni
  • PISTOU SAUCE
  • 5 cloves of garlic
  • 6 sprigs of fresh basil
  • 60 g Parmesan cheese
  • 3 tablespoons extra virgin olive oil

Method

  1. Peel and finely chop the onion and garlic, then trim and slice the leek. Chop the potatoes, carrots, celery and courgettes, then pick and roughly chop the parsley leaves.
  2. Heat the olive oil in a large saucepan over a medium heat and sauté the onion, garlic and leek for 5 minutes.
  3. Add the other chopped ingredients, the bay, green beans and chopped tomatoes. Drain and add the beans. Cover with water, season and simmer until the vegetables are tender.
  4. Add the pasta and simmer until cooked, adding water if the soup is too thick.
  5. For the pistou sauce, peel and add the garlic to a pestle and mortar, pick in the basil leaves and add some sea salt. Pound until puréed, then finely grate in the Parmesan and muddle in the extra virgin olive oil to make a paste.
  6. Serve the soup with a dollop of pistou.
http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/pistou-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий