В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 24 декабря 2017 г.

BAKED ROSEMARY BEET CHIPS

30-minute baked beet chips infused with rosemary and speckled with sea salt. Perfectly crispy, simple to make, and a healthy snack on the go.
BAKED ROSEMARY BEET CHIPS
Ingredients
  • 3 medium-large beets, rinsed and scrubbed
  • Olive or canola oil
  • Pinch each sea salt + black pepper
  • 2-3 sprigs rosemary, roughly chopped
Instructions
  1. Preheat oven to 375 degrees F (190 C) and place oven rack in the center of the oven.
  2. Thinly slice beets with a mandolin (or a sharp knife), getting them as consistently thin as possible. They should curl a little when cut. This will ensure even baking and crispiness.
  3. Divide between two baking sheets and spray or very lightly drizzle with olive oil. Add a pinch of salt, pepper, and the rosemary. Toss to coat. Then arrange in a single layer, making sure the slices aren’t touching.
  4. Bake for 15-20 minutes or until crispy and slightly brown. Be sure to watch closely past the 15 minute mark as they can burn quickly.
  5. Remove from oven. Let cool. Then serve.
https://minimalistbaker.com/baked-rosemary-beet-chips/

Комментариев нет:

Отправить комментарий