В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 3 декабря 2017 г.

Cranberry Pecan Chevre Log

A mixture of raw cashews and young coconut meat filled with tangy dried cranberries make the flavor of this chevre log unique. It's soft, sliceable, and spreadable, making it perfect as an appetizer to serve alongside grapes and crackers.

CRANBERRY PECAN CHEVRE LOG [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/2 cup young coconut meat, packed
  • 1/2 cup raw cashew butter or macadamia nut butter
  • 1/4 teaspoon sea salt
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1/4 teaspoon probiotic powder
  • 1/2 cup dried cranberries
  • 3/4 cup chopped pecans

PREPARATION

  1. In a food processor or high-speed blender, combine the coconut meat, cashew butter, sea salt, lemon juice, and probiotic powder, and blend until smooth.
  2. Scoop into a bowl, and cover. Let sit out overnight, until it is tangy (give the probiotics a chance to work).
  3. Once it is tangy, mix in the cranberries, and place in the refrigerator until chilled. Once chilled, scoop onto a sheet of plastic wrap, and use it to shape into a log (kind of rolling it on the inside of the plastic).
  4. Spread out pecans on a plate, and then roll the cheese log in it using the plastic to assist you so it does not stick to your hands. Place in the refrigerator for a few hours to firm up before serving.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cranberry-pecan-chevre-log/

Комментариев нет:

Отправить комментарий