В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 3 февраля 2019 г.

Chili Masala Tofu Scramble

Scrambling tofu is a great way to recreate the taste and texture of scrambled eggs. It’s great as leftovers too! Eat this in a sandwich for a brunch. Make some vegan pancakes, pour a fresh glass of almond milk…and you’ll be ready for anything.

Chili Masala Tofu Scramble [Vegan]

Ingredients

  • 1 small onion, peeled and diced
  • 2 cloves garlic, peeled and minced
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 block firm tofu, pressed and cut into 1 inch-thick cubes
  • 1 small red chili, seeded and minced
  • 1 medium green bell pepper, seeded and chopped
  • 3⁄4 cup sliced white mushrooms
  • 1 tablespoon soy sauce
  • 1 teaspoon curry powder
  • 1⁄2 teaspoon ground cumin
  • 1⁄4 teaspoon ground turmeric
  • 1 teaspoon nutritional yeast

Preparation

  1. Sauté onion and garlic in oil in a large pan for 2 minutes over medium heat.
  2. Add tofu, chili, bell pepper, and mushrooms. Stir to mix everything well.
  3. Add remaining ingredients except nutritional yeast. Stir mixture until tofu is browned, about 8 minutes.
  4. Remove from heat, sprinkle with nutritional yeast, and serve!

Notes

There are lots of variations on a tofu scramble! Think of your favorite combos. Try spinach and broccoli, vegan cheese and tomato, or a spicy southwestern tofu take on huevos rancheros.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chili-masala-tofu-scramble-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий