В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 июля 2020 г.

EASY MUSHROOM CEVICHE

ImagenReceta
If you are trying to eat less products of an animal origin, this recipe for Easy Mushroom
Ceviche will be the best choice for a fresh dish ideal for a quick bite or for a light dinner. This easy recipe is prepared with a touch of lemon, which gives it an acidic flavor that also helps prolong the oxidation of mushrooms.

EASY MUSHROOM CEVICHE

Ingredients

4 Portions
  • 2 cups fresh mushroom, cut in quarters
  • 1/2 cups cherry tomato, of colors, cut in halves
  • 1/2 cups red onion, filleted
  • 1/2 cups celery, filleted
  • 1/2 cups cucumber, cut into cubes, with the skin
  • 2 serrano peppers, cut into thin slices
  • 1 avocado, cut into large cubes
  • 2 tablespoons fresh coriander, , whole leaves
  • 3/4 cups lemon juice
  • 1/4 cups yellow lemon juice
  • 2 tablespoons olive oil
  • enough salt
  • enough black pepper
  • enough corn tortilla chip, To accompany

Preparation

In a bowl, mix the mushrooms with the tomatoes, onion, celery, cucumber, serrano pepper, avocado, cilantro, lemon juice, olive oil and season with salt and pepper.
Marinate around 20 minutes.
Serve with corn tostadas.
https://us.kiwilimon.com/recipe/main-dishes/vegetarians/easy-mushroom-ceviche

Комментариев нет:

Отправить комментарий