В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 18 июля 2020 г.

HORCHATA GELATIN

ImagenReceta
There is nothing so rich and fresh as the taste of the horchata and what better way to make a dessert that includes this ingredient than a jelly. It is perfect for your meetings as you will offer a unique and rich dessert to your guests.

HORCHATA GELATIN

Ingredients

8 Portions
  • 2 cups Morelos Rice Great Value®
  • 1 cup Water
  • 1 liter Whole Wheat Great Value®
  • 1 cup Milk mixture with Great Value® evaporated vegetable fat
  • 2 cups Great Value® Sugar
  • 1 tablespoon cinnamon powder
  • 1 tablespoon liquid vanilla
  • 2 envelopes gelatin, hydrated and melted
  • 30 lady finger cookies
  • 2 Great Value® Cinnamon Sticks

Preparation

In a bowl, soak the Morelos Great Value® rice with a little hot water for 30 minutes. Strain and reserve.
Blend rice with water, milk, evaporated milk, sugar, ground cinnamon, vanilla extract and grenetina.
Strain the previous mixture and pour into a jelly mold, Refrigerate until set.
Desmolda and decorate with soletas a ribbon and cinnamon sticks. Cut and enjoy.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/horchata-gelatin

Комментариев нет:

Отправить комментарий