В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 18 июля 2020 г.

NO-BAKE HORCAHATA CHEESECAKE

ImagenReceta
If you thought you had tried all the original desserts, think again!
This Horcahata Cheesecake recipe will be one of the best easy desserts to prepare. For this no-bake dessert you need to take into account an important detail: when you add the horchata milk it must be totally cold, so that it can be easily assembled and keeps a creamy and smooth consistency.

NO-BAKE HORCAHATA CHEESECAKE

Ingredients

12 Portions
  • 1 1/2 cups whipping cream, for the horchata cream
  • 1/2 cups condensed milk, for the horchata cream
  • 1/3 cups Three Star Rice Flour®, for the horchata cream
  • 1 tablespoon cinnamon powder, for the horchata cream
  • 2 cups cinnamon cookie, for the crust
  • 1/2 cups walnut, finely chopped, for the crust
  • 1/2 cups butter, melted, for the crust
  • 3 packages cream cheese, for the cheesecake (190 g)
  • 2 tablespoons vanilla essence, for the cheesecake
  • 2 envelopes gelatin, for the cheesecake (7g each)
  • enough cinnamon powder, to decorate

Preparation

Heat over low heat the whipping cream, the condensed milk, the rice flour Three Stars®, the cinnamon powder, bring to a boil then remove. Let cool and set aside.
Place the cookies in a bag, and with a rolling pin, crush them until you have a semi-fine powder. Mix in a bowl with nuts and butter.
In a cake mold lined with waxed paper, place the cookie mixture and compress with a spoon to form a base. Set aside.
For the cheesecake, beat the cream cheese and add the horchata milk, the vanilla extract and the unflavored gelatin slowly in a stream.
Pour over cheesecake crust, mix with a spatula and refrigerate until set.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/cake-recipes/cheesecake-recipes/no-bake-horcahata-cheesecake

Комментариев нет:

Отправить комментарий