В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 июля 2020 г.

Mango Coconut Quinoa

mango coconut quinoa
This Mango Coconut Quinoa is a healthy and wholesome meal for lunch or dinner. It’s made by sautéing spinach with a bit of coconut oil. Then adding cooked quinoa and mango chunks, and finally pouring in some coconut milk and a splash of lemon juice. The ingredients are simple; the preparation is easy -- perfect for lazy summer days!

Mango Coconut Quinoa [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 teaspoons coconut oil
  • 1 handful spinach, chopped (about 1 cup tightly packed. You can also use kale)
  • 1/4 cup canned coconut milk
  • 2 tablespoons water
  • 1/2 lemon, juiced
  • 1 cup cooked quinoa
  • 1/2 cup mango, cubed
  • cayenne pepper, to sprinkle
  • sea salt, to sprinkle

Preparation

  1. In a skillet add coconut oil and chopped spinach (or kale). Sauté spinach on medium-high heat until wilted and bright green (approx. 3 minutes).
  2. Whisk coconut milk, water and lemon together. Add cooked quinoa and mango to skillet and pour in coconut mixture. Stir until warm and combined. Transfer to plate and sprinkle with cayenne pepper to taste, and a bit of sea salt.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mango-coconut-quinoa-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий