В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 3 июля 2020 г.

Savoury Chickpea Crepes

Savoury Chickpea Crepes (Gluten Free & Grain Free)
You can truly have these crepes in any way you like, think of it as a naan or a tortilla or as a normal savoury crepe and it will open your horizons on all its possibilities

Savoury Chickpea Crepes (Gluten Free & Grain Free)

Savoury Chickpea Crepes (Gluten Free & Grain Free)
INGREDIENTS

1 cup chickpea flour
1/4 cup nutritional yeast
1 tsp dried minced onion
1/2 tsp salt
1-2 tbsp sambal oelek (or sriracha)
1 1/4 cup water *
Extra virgin olive oil, for cooking

STEPS
  1. Add chickpea flour, nutritional yeast, dried minced onion and salt to a bowl and mix to combine.
  2. Add sambal oelek and water and whisk until smooth.
  3. Preheat a pan to medium-high heat.
  4. When hot, add 1 teaspoon of olive oil, spread using a silicone brush and pour 1/2 cup of your chickpea crepe batter onto the pan. 
  5. Spread batter by moving your pan in circular motions.
  6. Cook until golden brown around the edges (about 2 minutes).
  7. Flip and cook on the other side for a minute or until golden brown.
  8. Transfer to a preheated oven at 200ºF. 
  9. Repeat for the rest of the batter.
  10. Enjoy crepes on their own or with your favorite toppings.
NOTE:
*
If your batter is too thick and does not spread easily, add water, one tablespoon at a time until you reach a smoothie like consistency.
https://www.muriellebanackissa.com/blog/savoury-chickpea-crepes-gluten-free-grain-free

Комментариев нет:

Отправить комментарий