В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 ноября 2016 г.

Gingerbread Chia Doughnuts

Chia seeds are the powerhouse ingredient in this fragrant spiced doughnut. Not only do they help bind the dough together, they also add a good amount of fiber. Delicious doughnuts that are also good for you? Yes, please!

GINGERBREAD CHIA DOUGHNUTS [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 2 cups flour
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon ginger (if you like lots of ginger, add more!)
  • 1/2 cup milk of your choice
  • 1/3-1/2 cup cane sugar/brown sugar (the amount of sugar depends on your tastes!)
  • 1/4 cup molasses
  • 2 tablespoons chia seeds plus 1 cup filtered water

PREPARATION

  1. Preheat oven to 355°F.
  2. Add water to chia seeds and let them sit for 10 minutes.
  3. In a large bowl mix together flour, baking soda, salt, cinnamon and ginger.
  4. In a medium mixing bowl combine milk, sugar, molasses and chia mixture and pour into the dry ingredients.
  5. Stir the mixture together until just combined and pour into donut pan.
  6. Bake doughnuts for 10-15 minutes or until a skewer inserted removes clean.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/gingerbread-chia-doughnuts/

Комментариев нет:

Отправить комментарий