В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 8 ноября 2016 г.

Hot n’ Spicy Mexican Street Corn

Grilled sweet corn sprinkled with cayenne pepper, drizzled with chipotle-spiked sauce and topped with fresh cilantro … it’s one spicy bite! Traditional street corn is served with cotija cheese, a seasonal cheese named after a town in Mexico. Beware, this sauce is hot, hot, hot … so go lightly if you’re not ready for the heat!

HOT N' SPICY MEXICAN STREET CORN [VEGAN]

INGREDIENTS

Corn:
  • 4 ears of corn
  • Extra virgin olive oil
  • Sea salt
  • Cayenne pepper
Chipotle Mayo:
  • 1/4 cup vegan mayo
  • 1 chipotle pepper in adobo sauce
  • 1 tablespoon lime juice
  • fresh cilantro to garnish

PREPARATION

  1. Drizzle shucked corn with olive oil and sprinkle with sea salt and a small dash of cayenne pepper.
  2. Place on a hot grill and rotate a quarter of a turn ever 2-3 minutes until corn is tender and has light grill marks, around 10 minutes.
  3. Meanwhile, place mayo, chipotle pepper in adobo sauce and lime juice in a food processor. Blend until creamy.
  4. Drizzle hot corn with chipotle mayo and garnish with fresh cilantro leaves.
  5. Enjoy!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/hot-n-spicy-mexican-street-corn/

Комментариев нет:

Отправить комментарий