В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 2 декабря 2016 г.

Cashew Sour Cream

This cashew sour cream is almost too good to be true. Made with cashews, water, lemon, apple cider vinegar, and a handful of spices, you can likely make this dip right now out of items already in your pantry. Enjoy this in a burrito, as a dip for chips, or add some more water and use it as a dressing.

CASHEW SOUR CREAM [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 cup cashews
  • 1 cup water
  • 1 tablespoon onion powder
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • 1 teaspoon apple cider vinegar
  • 1 teaspoon garlic powder
  • Juice from 1/2 of 1 lemon
  • Salt and black pepper, to taste

PREPARATION

  1. Place all the ingredients into a food processor. Blend until smooth. Depending on what you are having this with, you might want to start with less water and add more if you need it.
  2. Taste and adjust the flavor. Serve or store in the airtight container in the refrigerator for up to 1 week.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-sour-cream/

Комментариев нет:

Отправить комментарий