В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 4 декабря 2016 г.

Raw Peppermint Brownies


These little bundles of joy are high in fat, but beauty fats, as I like to call them. I'm not a fan of high oil content outside of good quality coconut oil and olive oil, and I typically don't like eating lots of nuts at a time .. unless they are high in Omega 3s. So these are a sort of extra treat because I'm making something I wouldn't normally eat AND they are packed with all the good stuff. YES!

RAW PEPPERMINT BROWNIES [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE BROWNIES:

  • 2 cups walnuts
  • 2 cups dates, soaked and pitted
  • 3 tablespoons cacao powder
  • A pinch of sea salt

FOR THE FROSTING:

  • 1/2 cup coconut butter
  • 1/4 cup coconut oil
  • 2 tablespoons maple syrup
  • 1 teasoiin peppermint extract

PREPARATION

TO MAKE THE BROWNIES:

  1. Soak the walnuts and dates for about an hour.
  2. Pit and peel the dates.
  3. Add to a food processor, along with the drained walnuts and cacao and sea salt.
  4.  Pulse until a dough is formed.
  5. In a glass baking dish lined with parchment paper, press the dough down until an even layer is formed.
  6. Cover and place in the refrigerator until the frosting is ready.

FOR THE FROSTING:

  1. Combine everything in a food processor and process until it is fully incorporated.
  2. Pour the frosting over the brownie and place back in the refrigerator to set.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/peppermint-brownies/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d733c0e863-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d733c0e863-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий