В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 28 января 2018 г.

Brown Butter Raspberries

Author Notes: Raspberries share some of the same qualities of a fresh tomato – they’re delicate and sweet yet have formidable acidity. 

Brown Butter Raspberries

Serves 4
  • 16ounces raspberries
  • 4tablespoons unsalted butter
  • 1/4teaspoon vanilla extract
  • Raw sugar, about 1/2 teaspoon per bowl, depending on the berries’ sweetness
  1. Divide the raspberries among 4 shallow bowls. Drop the butter in a small saucepan and place over medium heat. Melt the butter and let it bubble and boil. It may spit, so place a spatter guard on top if you have one; otherwise stand back. When the butter begins to brown on the edges, give the pan a light swirl so the butter browns evenly. Remove the pan from the heat as soon as the butter begins to smell nutty. Add the vanilla.
  2. Spoon the butter over the raspberries and sprinkle with sugar. You might want to do this at the table so everyone is served right away – this is best eaten while the butter is warm. Ask everyone to mix up the berries, and dig in!












https://food52.com/recipes/28816-brown-butter-raspberries

Комментариев нет:

Отправить комментарий