В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 января 2018 г.

Vanilla Bean Chia Pudding

Chia pudding is an incredibly easy breakfast to prepare overnight. Creamy and nutritious, the vanilla beans give it that perfect touch of decadence. Chia seeds are a great source of essential fatty acids!

VANILLA BEAN CHIA PUDDING [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE CHIA PUDDING:

  • 1 cup unsweetened almond milk
  • 1/4 cup chia seeds or 3 tablespoons
  • Seeds from 1 vanilla bean
  • 1/2 teaspoon vanilla extract

FOR THE TOPPINGS:

  • 1 grapefruit
  • 1/4 cup chopped pistachios

PREPARATION

  1. Whisk together all ingredients for the chia pudding in a bowl.
  2. Split the vanilla bean down its length using a knife. Scrape out the seeds and add to the pudding.
  3. Whisk for a couple of minutes until the chia seeds start to form a gel like consistency. The more you whisk the more your seed will get evenly spread out and you’ll avoid getting lumps in your pudding.
  4. When you see that the pudding starts to thicken and the seeds are evenly spread out, move the bowl to the fridge to set for about 30 minutes.
  5. Cut out wedges from the grapefruit.
  6. Chop some pistachios and serve on top of your chia puddings.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vanilla-bean-chia-pudding/

Комментариев нет:

Отправить комментарий