В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 января 2018 г.

Coconut and Turmeric Roast Potatoes

Turns out, coconut flour makes a delicious coating on roast potatoes. Who knew?? These potatoes make a fantastic and healthier option if you're craving a breaded french fry on the side of your meal.

COCONUT AND TURMERIC ROAST POTATOES [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  •  2 large potatoes, cut into wedges
  • 2 tablespoons coconut flour
  • 1 teaspoon ground turmeric
  • 3 tablespoons olive oil
  • 1 vegetable bouillon cube

PREPARATION

  1. Place the potato wedges in a saucepan and cover with water. Allow the water to reach boiling point then lower the heat and allow to simmer for 2 minutes. Drain in a colander and set aside.
  2. To make the coating, place the coconut flour, turmeric, olive oil and vegetable bouillon cube in a large bowl and mix until you have a paste.
  3. Drop the potatoes into the paste and mix to coat them completely.
  4. Spread the potatoes out on a lightly greased roasting tin. Drizzle with a little extra olive oil and cover with foil (poke the foil and create some holes to allow any steam to escape).
  5. Place in the oven and bake for 40-45 minutes, at 400 degrees. Remove the foil 3/4 of the way through the cooking time and turn the potatoes over once.
  6. Serve as a side dish or have as a meal with your favorite tomato sauce (aka ketchup).
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/coconut-and-turmeric-roast-potatoes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий