В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 9 января 2018 г.

Prosciutto Wrapped Gorgonzola Stuffed Figs

Sweet figs and tangy gorgonzola are a fabulous flavour combination that I have used many times and I was immediately taken with the idea of wrapping them in a salty cured ham! Not only do we have the fig, gorgonzola, and prosciutto flavour combination going but they are baked until the cheese starts to melt and the prosciutto gets nice and crispy on the edges making it even better! What an perfect appetizer for any occasion!

Prosciutto Wrapped Gorgonzola Stuffed Figs

Sweet figs stuffed with creamy and tangy gorgonzola, wrapped in salty prosciutto and baked until the gorgonzola starts to melt and the edges of the prosciutto get nice and crispy.
ingredients
  • 8 large figs
  • 8 teaspoons gorgonzola dolce or other blue cheese
  • 8 slices prosciutto or other thinly sliced cured meat
directions
  1. Cut slits in the sides of the figs, stuff each with a teaspoon of the gorgonzola and wrap with the prosciutto.
  2. Bake in a preheated 400F/200C oven until the just cheese starts to melt, about 3-5 minutes.
http://www.closetcooking.com/2012/11/prosciutto-wrapped-gorgonzola-stuffed.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20180108

Комментариев нет:

Отправить комментарий