В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 14 января 2018 г.

Red Beet Bruschetta With Peanut Crumble

This is a seemingly unusual combination but it is so delicious! The salty, nuttiness of the peanuts only bring out the tang that only beets bring.

RED BEET BRUSCHETTA WITH PEANUT CRUMBLE [VEGAN]

INGREDIENTS

TO MAKE THE BRUSCHETTA:

  • 5 baguettes
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 pinch salt
  • 1 clove garlic

TO MAKE THE RED BEET HUMMUS:

  • 1 can chickpeas
  • 2 medium cans of beets (with juice)
  • 1 lemon worth of juice and vest
  • 1 tablespoon cumin
  • 1 tablespoon ground coriander
  • 1 1/2 tablespoons tahini
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch black pepper
  • 2 tablespoons olive oil

TO MAKE THE PEANUT CRUMBLE:

  • 2 handfuls of peanuts
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch chili powder

PREPARATION

TO MAKE THE BRUSCHETTA:

  1. Pre-heat the oven to 300°F.
  2. Start with cutting the bread into slices and sprinkle them with olive oil and salt.
  3. Put them on a tray and let the bread get a crunchy surface for around 5-7 minutes.
  4. If you please take a glove of garlic, cut it in half and rub it on the surface of the bruschetta to get an extra kick of flavor.

TO MAKE THE BEET HUMMUS:

  1. Drain the chickpeas and set aside about 1 tablespoon of aquafaba to add in the hummus for some extra texture.
  2. Put the chickpeas along with the olive oil, tahini, lemon juice, zest, pepper, salt, and beets plus 1 tablespoon of beet liquid and blend everything together until smooth.

TO MAKE THE PEANUT TOPPING:

  1. Roast the peanuts in a pan without oil and add some salt and chili powder to them to spice them up.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-beet-bruschetta-peanut-crumble/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d8e3556cc5-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d8e3556cc5-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий