В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 января 2018 г.

Asparagus and Mushroom Tofu and Quiche With Rosemary Almond Flour Crust

This quiche is perfect for a Sunday brunch. Impress your friends and family with this gluten-free and vegan treat! The pairing of the herbs with the asparagus and mushrooms is divine and so savory. Plus, with 23 grams of protein per slice, you're going to feel so satisfied after eating it!

ASPARAGUS AND MUSHROOM TOFU AND QUICHE WITH ROSEMARY ALMOND FLOUR CRUST [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

TO MAKE THE CRUST:

  • 4 cup almond flour
  • 2 teaspoons salt
  • 2 tablespoons rosemary 
  • 2 shallots (diced)
  • 1/2 cup grapeseed oil
  • 3 tablespoons water

TO MAKE THE FILLING:

  • 1 bunch asparagus (chopped)
  • 24-ounces firm tofu
  • 1 tablespoon almond milk
  • 2 teaspoons Dijon mustard
  • 4 tablespoons nutritional yeast
  • 1 tablespoon oregano
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1 1/2 cups mushrooms (diced)
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon minced garlic

PREPARATION

  1. Pre-heat the oven to 400°F.
  2. Mix all dry ingredients together, then add the oil and water.
  3. Press the dough into an oiled pie plate.
  4. Bake for 25-30 minutes until it starts to feel slightly firm but not turning golden (you will return to the oven to bake with the filling).
  5. Turn the oven up to 425°F.
  6. Drain and press your tofu to get all the liquid out.
  7. Blend the tofu and almond milk in the blender until smooth.
  8. Pour tofu into a medium mixing bowl and add mustard, nutritional yeast, oregano, lemon juice, and salt.
  9. Sautée the chopped asparagus and mushrooms in about a tablespoon of olive oil and minced garlic over medium heat until slightly browned.
  10. Add the asparagus-mushroom mixture to the tofu mixture.
  11. Pour the filling into the crust.
  12. Bake at 425 for 25-30 minutes (until the center isn’t jiggly).
  13. Allow this to set up for about 10 minutes.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/asparagus-mushroom-tofu-quiche-with-rosemary-almond-flour-crust-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий