В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 14 января 2018 г.

Beet and Walnut Dip

The tangy and zesty-ness of orange and beet flavors pairs so lovely with the neutral walnuts. This dip is perfect on toast, crackers, or cucumber slices!

BEET AND WALNUT DIP [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 14 1/2-ounces fresh beets (scrubbed with skin on)
  • 1/2 cup walnuts, soaked in water 4-6 hours
  • 1 tablespoon orange zest (about 1 orange)
  • 3 tablespoons orange juice (about half an orange)
  • 1 1/2 tablespoons red wine vinegar
  • 2 tablespoons olive oil
  • 3-4 tablespoons water
  • 1 teaspoon salt
  • Freshly ground pepper
  • Optional topping: parsley, toasted walnuts

PREPARATION

  1. Pre-heat oven to 400°F convection.
  2. Add beets to a small baking dish in a single layer. Drizzle with oil, add a pinch of salt, and a splash of water (a few tablespoons).
  3. Cover tightly and roast for 50-60 minutes until tender.
  4. Let cool slightly then peel and add to a food processor with the drained walnuts and remaining ingredients.
  5. Blend until smooth, and top with parsley and walnuts.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/beet-walnut-dip-gluten-free/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d8e3556cc5-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d8e3556cc5-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий