В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 февраля 2018 г.

Roasted Veggie Noodle Bowls With Lemon Tahini Dressing

Veggie bowls always fit the bill when you are looking for a quick and easy meal that will still leave you feeling satisfied. The roasting tray for this bowl was filled up with butternut squash, potatoes, broccoli, and onion. They're fast and totally righteous.

ROASTED VEGGIE NOODLE BOWLS WITH LEMON TAHINI DRESSING [VEGAN, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

 FOR THE VEGGIES:

  • Butternut Squash
  • Potatoes
  • Broccoli
  • Onion
  • Olive Oil
  • Salt
  • Garlic
  • Noodles (gluten-free or grain-free if necessary)

FOR THE GARLIC TAHINI DRESSING:

  • 1/4 cup tahini
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 2-3 tablespoons water

PREPARATION

  1. Coarsely chopped the vegetables. Then coat in olive oil, salt, and garlic. Stick them into the 450°F for 20-25 minutes or so. Par-boil the potatoes to save time and everything else does well from raw. Sauté chard and set aside.
  2. Boil noodles and set aside.
  3. Mix everything in a lidded jar and shake. Adjust spice levels as necessary.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-veggie-noodle-bowls-lemon-tahini-dressing-grain-free/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=ea6bbe5f6b-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-ea6bbe5f6b-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий