В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 марта 2018 г.

Portobello Mushroom Steaks

This juicy, Portobello steak will satisfy your cravings and fill you up. Sauteed with onions, balsamic vinegar, mirin, and herbs it’s a compassionate alternative to eating our furry friends!

PORTOBELLO MUSHROOM STEAKS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 tablespoon vegan butter
  • 1/2 cup vegan vegetable or vegan beef broth
  • 1/2 small yellow onion, diced
  • 1 large garlic clove, minced
  • 3 tablespoons balsamic vinegar
  • 1 tablespoon mirin or sherry
  • 1/2 tablespoon soy sauce
  • 1/2 tablespoon tomato paste
  • 1 teaspoon dried thyme
  • 1/2 teaspoon dried basil
  • A dash of ground black pepper
  • 2 large, whole Portobello mushrooms

PREPARATION

  1. In a large frying pan, heat the butter over medium heat. Once melted, add half of the broth and bring to a simmer.
  2. Next, add the onion and garlic. Cook for about 8 minutes over medium-high heat.
  3. Meanwhile, whisk together the remaining ingredients in a small bowl, excluding the mushrooms and the remaining broth. Wipe the mushrooms with a damp cloth to clean them and pull off the stems.
  4. Add the whisked mixture to the pan and reduce to medium heat. Bring to a simmer, and then add in the Portobello caps and their stems.
  5. Cover and cook for about 8 minutes. Gently turn over the mushrooms, add in the remaining broth, cover, and cook an additional 8 minutes.
  6. Serve hot, topped with the juice and onions over top.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/portobello-mushroom-steaks/

Комментариев нет:

Отправить комментарий