В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 марта 2018 г.

Martini Flatbread

Need something fun to make? This pizza is inspired by a martini! This delicious pizza starts with a buttery sauce made with olive brine, gin, and garlic. Then, it's topped with kalamata and green olives, sautéed pearl onions, and a garnish of fresh parsley.

MARTINI FLATBREAD [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE PIZZA DOUGH:

  • Pizza dough of choice (gluten-free, etc…)

FOR THE SAUCE:

  • 1 tablespoon vegan butter
  • 1 teaspoon garlic
  • 1/4 cup olive brine
  • 1 tablespoon gin

FOR THE TOPPINGS:

  • 1 cup sliced kalamata olives
  • 1 cup sliced green olives
  • 1 1/2 cups sliced pearl onions
  • Fresh parsley (optional)

PREPARATION

  1. Sauté the vegan butter and garlic in a saucepan over medium heat until the butter is completely melted. Stir in the olive brine and gin, remove from heat and set aside.
  2. Cook your pizza dough according to your recipe or packaging instructions. Some dough must be cooked a little before toppings can be added. Spread half of the sauce over the dough then add your toppings (excluding parsley).
  3. Bake your pizza according to the dough instructions then allow it to cool for 5 minutes. Drizzle the remaining sauce over the pizza and serve warm.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/martini-flatbread/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d74c202ec9-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d74c202ec9-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий