В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 26 марта 2018 г.

Summer crunch salad with walnuts and Gorgonzola

The zingy bite of the Gorgonzola works beautifully with the crispness of the apple and fresh peas

Summer crunch salad with walnuts and Gorgonzola

Ingredients

  • 1 lemon , juice of
  • extra virgin olive oil
  • 2 small red apples
  • 2 bulbs fennel , thinly sliced, leafy tops reserved
  • 2 handfuls walnut halves
  • 200 g Gorgonzola cheese
  • 3 large handfuls fresh peas

Method

  1. Squeeze the lemon through your fingers into a mixing bowl, catching the pips as they come out. Add three times as much olive oil to the lemon juice and season well with sea salt and freshly ground black pepper. Whisk well.
  2. Core and thinly slice each apple. Toss with the fennel and walnuts in the dressing and divide between smaller bowls. Crumble the Gorgonzola over the top of each, then scatter with the fresh peas and the leafy fennel tops to serve.
https://www.jamieoliver.com/recipes/cheese-recipes/summer-crunch-salad-with-walnuts-and-gorgonzola/

Комментариев нет:

Отправить комментарий