В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 26 марта 2018 г.

Apricot Dijon Glazed Salmon

 All said and done, this tasty apricot dijon glazed salmon takes less that 20 minutes to make making it a perfect weeknight meal or a meal for special occasions where you would rather be spending time with your family than in the kitchen.

Apricot Dijon Glazed Salmon

Salmon baked in an apricot dijon glaze with ginger and lime.
ingredients
  • 4 (6 ounce) salmon fillets
  • 1/4 cup apricot preserves/jam
  • 1 tablespoon grainy mustard
  • 1 tablespoon dijon mustard
  • 1 tablespoon low sodium soy sauce (or tamari fro gluten-free)
  • 1 tablespoon lime juice
  • 2 teaspoons ginger, grated
  • 2 teaspoons garlic, grated
directions
  1. Place the salmon on a baking dish, brush with the mixture of the apricot preserves, mustards, soy sauce, lime juice, ginger and garlic and bake in a preheated 400F/200C oven until the salmon just starts to flake easily, about 10 minutes.
http://www.closetcooking.com/2015/03/apricot-dijon-glazed-salmon.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20180323

Комментариев нет:

Отправить комментарий