В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 10 марта 2019 г.

Garlic and Herb Cream Cheese

This cashew-based cream cheese can be whipped up in a cinch! Simply blend the soaked nuts with basil, thyme, sea salt, garlic, and a few other ingredients to create a flavorful herbed cream cheese. You can crumble this cheese and use it as a salad topper, spread some on bread, crackers, or veggie patties, or layer it onto pizza – the list of options is endless!

Garlic and Herb Cream Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup cashews, soaked 2-12 hours
  • A big handful of fresh basil
  • A small sprig of thyme
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • 2 garlic cloves
  • 1 1/2 teaspoon white balsamic vinegar or apple cider vinegar
  • 3 tablespoons nutritional yeast
  • 2 tablespoons walnut oil or other oil of your choice
  • Water, if needed

Preparation

  1. After soaking the nuts, drain and rinse them well.
  2. Add the nuts in blender with the other ingredients, except the oil.
  3. Blend the mixture very well until it is super smooth.
  4. If the mixture looks too dry, add a little bit of water.
  5. Add the oil when you’re sure the cheese looks creamy, buttery, and smooth. Check the taste.
  6. If you have time, leave the cheese to set so that more flavors develop.
  7. Put a cloth on a strainer and refrigerate it.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/garlic-and-herb-cream-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий