В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 30 марта 2019 г.

Veggie Rolls with Avocado Hummus

Veggie Rolls with Avocado Hummus
These unique vegetable rolls are crunchy, colorful, and delicious thanks to a variety of fresh produce! There’s plenty of leftover creamy avocado hummus for more dipping and snacking too, depending on how many rolls you want to make. These are the perfect addition to any party platter!

Veggie Rolls with Avocado Hummus [Vegan]

Ingredients

For the Avocado Hummus:

  • 1 15-ounce can cannellini beans, drained and rinsed
  • 1/2 ripe avocado
  • 2 1/2 tablespoons fresh lemon juice
  • 1/2 tablespoon olive oil (optional)
  • 1/2 cup arugula (or spinach)
  • 1/4 cup fresh cilantro
  • 1/2 clove of garlic
  • A small piece of jalapeño (optional)
  • 1/2 teaspoon sea salt, or more to taste
  • 1/4 teaspoon black pepper

For the Veggie Rolls:

  • 2 zucchini, sliced thin with spiralizer blade
  • 2 large carrots, sliced into sticks
  • 1/2  of 1 English cucumber, sliced into sticks
  • 2-3 radishes, sliced thin and halved
  • 1/4 cup cilantro
  • Sesame seeds (optional)

Preparation

To Make the Avocado Hummus:

  1. In a food processor, blend the beans, avocado, lemon juice, and olive oil until smooth. Add in arugula, cilantro, garlic, sea salt, and pepper. Blend a few minutes until smooth and creamy. Transfer to a small bowl.

To Make the Veggie Rolls:

  1. On a flat, dry surface, lay a thin piece of zucchini.
  2. Smear with a spoonful of avocado hummus (not too much or it will overflow out the sides).
  3. Lay the assorted vegetables and cilantro closely together on one end and begin rolling it up.
  4. Finish with a toothpick to hold it together.
  5. Repeat the process for the rest of the rolls.
  6. Sprinkle with sesame seeds and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/veggie-rolls-with-avocado-hummus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий