В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 23 марта 2019 г.

Eggplant Fritters

Eggplant Fritters
These elegant eggplant fritters are simple to make, ready in a flash, and exceptionally delicious. The tender eggplant is battered in a light gram flour batter and then deep fried until they are soft and creamy on the inside.

Eggplant Fritters [Vegan]

Ingredients

  • 4 small eggplants, thinly sliced
  • 3 cloves of garlic
  • 2 green chilies
  • 1 teaspoon salt
  • Gram flour
  • A pinch of onions seeds (optional)
  • Red chili powder, to taste
  • Salt to taste
  • Oil, for deep frying

Preparation

  1. Grind the garlic cloves, chilies, and salt together.
  2. Evenly sprinkle the mixture on the sliced eggplants and let them marinate for 15 minutes.
  3. In a bowl mix the gram flour and water so there are no lumps.
  4. Season this with salt.
  5. Add the red chili powder and the onion seeds to this mixture.
  6. Heat enough oil in a pan to deep fry the fritters.
  7. When the oil is hot, dip a slice of marinated eggplant into the gram flour batter and immediately transfer it to the frying pan.
  8. Fry the fritter over medium heat until they’re crispy and golden brown.
  9. Serve them immediately with salt and mustard.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/eggplant-fritters/

Комментариев нет:

Отправить комментарий