В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 февраля 2020 г.

Fermented Vanilla Yogurt with Millet and Cashews

Home-made vegan yogurt with millet and cashews with live bacterial cultures. Delicious with fruit, muesli or add-on to other dishes. It's a perfect addition to pancakes and pancakes.

Fermented Vanilla Yogurt with Millet and Cashews [Vegan]

Ingredients

  • 2 cups of cooked millet
  • 3/4 cup of cashew nuts
  • 3/4 cup of soy or coconut milk, good quality
  • 1 tablespoon of unrefined sugar or maple syrup
  • STARTER - 1 tablespoon of pickled apples or pears or 1 portion of yogurt bacteria
  • 1/2 vanilla bean

Preparation

  1. Mix all ingredients except the starter until a creamy consistency is obtained. Wait for the mixture to cool down and add the starter. Gently mix with a wooden spoon.
  2. Put the cream into a glass or plastic container.
  3. Set aside for 12-36 hours at room temperature (60-70°F). The finished yogurt is slightly sour. After that time, store it in the fridge.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fermented-vanilla-yogurt-millet-cashews-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий