В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 24 февраля 2020 г.

Mexican Quinoa Wraps

Mexican Quinoa Wraps [Vegan, Gluten-Free]
These Mexican quinoa wraps are lovely fresh gems. There is no big secret here – all you need to make this on-the-go lunch or after-workout snack is gluten-free tortilla wraps, a bunch of vegetables, beans, and some cooked quinoa. One of the many aspects you'll enjoy so much about it is its versatility – it can be used as fillings in cannelloni, in bowls or stews, in salads … you name it.

Mexican Quinoa Wraps [Vegan]

Ingredients

For the Wraps:

  • 1 cup quinoa, uncooked
  • 15-ounce can black beans
  • 7-ounce can corn
  • 1 onion, chopped
  • 1 chili, chopped, seeds removed (optional)
  • 1 red pepper, diced
  • Barbecue sauce
  • Gluten-free tortillas
  • Salt and pepper to taste

Garnish (optional):

Preparation

  1. Cook the quinoa according to the manufacturer's instructions.
  2. In the meantime, prepare the vegetables. Peel and chop the onion, seed and dice the chili and red pepper.
  3. Heat a sauce pan and add a little bit of oil. Transfer the onion, chili, and red pepper and sauté for about five minutes until they begin to soften.
  4. When the quinoa is ready, take a wrap and fill it with the vegetables mix, corn, and black beans. Add a bit of guacamole and sour creme, plus a dash of barbecue sauce, if you like. Roll and enjoy.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mexican-quinoa-wraps/

Комментариев нет:

Отправить комментарий