В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 8 февраля 2020 г.

Japanese Kani Salad

Japanese kani salad served in a bowl.
This healthy and flavorful Japanese Kani Salad is so easy to whip up, and it's absolutely amazing when tossed in a light and refreshing ponzu mayonnaise dressing! It's guaranteed to be a hit with your entire family!

Japanese Kani Salad

INGREDIENTS
Ponzu Mayonnaise Dressing:
INSTRUCTIONS
  1. Cut the imitation crab in half (if necessary) and shred it. Peel the English cucumber with a stripe pattern. Cut the cucumber in half lengthwise and diagonally cut into thin slices.
  2. In a medium bowl, combine shredded imitation crab, cucumber slices, and corn. Add the dressing ingredients to the bowl and combine well.
If you make the salad ahead of time:
  1. Keep the ingredients and dressing ingredients separately in the refrigerator. Mix together right before you serve.

https://www.justonecookbook.com/crab-salad-with-ponzu-mayonnaise-dressing/

Комментариев нет:

Отправить комментарий