В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 февраля 2020 г.

Reuben Soup

Reuben Soup
A hearty soup with all of the flavours of a reuben sandwich served French onion soup style topped with dark rye and melted swiss.

Reuben Soup

ingredients
  • 3 tablespoons butter
  • 1 onion, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1/2 teaspoon red pepper flakes, or to taste
  • 1/4 cup flour (or rice flour for gluten-free)
  • 4 cups chicken broth or chicken stock
  • 1 cup cooked corned beef, shredded or cut into bite sized pieces
  • 1 cup sauerkraut, drained
  • 2 medium Yukon Gold potatoes, peeled and cut into bite sized pieces
  • 1 tablespoon Worcestershire sauce
  • 1 teaspoon pickling spices
  • 1/4 teaspoon caraway seeds
  • 2 bay leaves
  • 1/2 cup heavy cream
  • 4 slices dark rye, lightly toasted (gluten free or omit for gluten free)
  • 2 cups swiss cheese, shredded
directions
  1. Melt the butter in a large sauce pan over medium heat, add the onion and saute until tender, about 5-7 minutes.
  2. Add the garlic and red pepper flakes and saute until fragrant, about 1 minute.
  3. Mix in the flour and cook for 2-3 minutes.
  4. Add the broth, deglaze the pan, add the corned beef, sauerkraut, potatoes, Worcestershire sauce, pickling spices, caraway seeds and bay leaves, bring to a boil, reduce the heat and simmer until the potatoes are tender, about 10-15 minutes.
  5. Add the cream, season with salt and pepper and remove the bay leaves.
  6. Divide between 4 oven-safe bowls, top with the rye and swiss and broil until the cheese melts, about 1-3 minutes.
Slow Cooker: Implement step 1, optionally implement steps 2 & 3, place everything except the cream, bread and cheese in the slow cooker and cook on low for 6-10 hours or high for 2-4 hours before adding the cream and optionally implementing step 6.
https://www.closetcooking.com/reuben-soup/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200219

Комментариев нет:

Отправить комментарий