В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 июля 2020 г.

CEVICHE PERUVIAN STYLE

ImagenReceta
This classic Peruvian ceviche in a lighter version, based on white fish marinated in lemon juice, accompanied by red onion, apple or chili pepper, corn or corn, seasoned with coriander and finely chopped garlic and served with sweet potato cooked with lettuce French This fresh preparation is ideal to share with whomever you prefer.

CEVICHE PERUVIAN STYLE

Ingredients

4 Portions
  • 1/2 red onions, filleted
  • 1/4 cups lemon juice
  • 1 tablespoon salt
  • 2 cups sole, cut into cubes
  • 3 Chile Apple, or chili, finely chopped
  • 1/4 cups fresh coriander, finely chopped
  • 1 pinch salt and pepper
  • 1 sweet potato, cooked and cut into thick slices
  • 1/2 cups whole kernel corn, (corn) cooked
  • to taste french lettuce, To accompany

Preparation

In a bowl add the onion with the lemon juice and salt, add the fish, chili, garlic, cilantro, add a little more salt and season with pepper.
Rest in refrigeration for 30 minutes.
Serves with lettuce, elotitos, and sweet potato. Enjoy
https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/ceviches/ceviche-peruvian-style

Комментариев нет:

Отправить комментарий