В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 июля 2020 г.

CUPS OF CEVICHE

ImagenReceta
Ceviches are a typical preparation of places like beaches or hot. These original ceviche glasses are a very quick preparation, since it is robalo fillet prepared with vinegar and lemon, a touch of olive oil and mixed with tomato, filleted purple onion, apple tree, avocado and oregano that will have an incredible flavor. It's the perfect snack for the hot season.

CUPS OF CEVICHE

Ingredients

4 Portions
  • 1/2 kilos sea bass fillet, cut into cubes guys
  • 1/2 cups lemon juice, to marinate the fish
  • 2 tablespoons olive oil, to marinate the fish
  • 1/2 cups tomtato, cut into cubes guys without seeds
  • 1/2 cups red onion, cut into cubes guys
  • 2 Chile Apple, cut into cubes guys
  • 1 tablespoon oregano
  • 1 pinch salt and pepper
  • 1 avocado, in a fan to decorate
  • 1 radish, cut into slices to decorate

Preparation

In a bowl mix the cubes of fish with lemon juice, olive oil and a little salt. It rests in refrigeration during 1 hour so that the lemon changes the consistency of fish.
Mix the fish with the tomato, the cucumber, the purple onion, the apple-tree chili, season with oregano, salt and pepper to your liking.
Serve the ceviche in small glasses, decorate with a fan of avocado and radish. Join with cookies and enjoy.
https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/ceviches/cups-of-ceviche

Комментариев нет:

Отправить комментарий