В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 2 июля 2020 г.

EASY FISH CEVICHE

ImagenReceta
The best part of the ceviches is that you do not have to cook anything, put everything in a bowl, refrigerate and go. This fish ceviche will please everyone and will be better if you do it the night before, I guarantee it.

EASY FISH CEVICHE

Ingredients

5 Portions
  • 1 tablespoon Knorr® Switzerland Chicken Broth
  • 3/4 cups lemon juice
  • 400 grams White fish, (sea bass) cut into cubes
  • 1/4 cups red onion
  • 1 saladette tomatoes
  • 1/2 cucumbers, peeled and seeded, cubed
  • 1 bunch fresh coriander, finely chopped

Preparation

Marinate the fish with the lemon juice for 30 minutes in refrigeration until it turns white.
In a separate bowl, mix the Knorr® Swiss Chicken Broth, onion, tomato, cucumber and cilantro.
Combine the fish without the juice together with the previous mixture.
Serve cold with baked corn toast.

https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/ceviches/easy-fish-ceviche

Комментариев нет:

Отправить комментарий