В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 3 октября 2020 г.

Nameko Mushroom Miso Soup

With an earthy, nutty flavor, and a wonderfully creamy texture, this Nameko

Mushroom Miso Soup is a perfect way to welcome autumn!


Nameko Mushroom Miso Soup

INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Nameko Mushroom Miso Soup Ingredients
  2. Add dashi in a pot and bring it to a simmer on medium-low heat.

  3. Rinse the mushrooms thoroughly but quickly under running water, and discard the ends.

  4. Cut the tofu into small cubes.

  5. Once dashi is boiling, add nameko mushrooms and cook for 2-3 minutes. Turn off the heat.

  6. For the best result, add miso in the soup right before serving.

  7. Add tofu and bring it to a simmer (not boiling). Turn off the heat and serve. Enjoy!

To Store
  1. You can keep the leftover in the refrigerator for up to 2 days. I do not recommend making miso soup ahead of time as miso will lose its flavors.

https://www.justonecookbook.com/nameko-mushroom-miso-soup/?utm_source=convertkit&utm_medium=email&utm_campaign=%F0%9F%A5%A9Grilled+Kurobuta+Pork+Chop+%2B+%F0%9F%8D%84Nameko+Mushroom+Miso+Soup+%2B+%F0%9F%8D%99Recipes++%2B+%F0%9F%97%BENagasaki+Atomic+Bomb+Museum%20-%204544739 

Комментариев нет:

Отправить комментарий