В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 октября 2020 г.

The Peninsula Hong Kong Raisin Scones

The Peninsula’s brand-new e-cookbook, “A Taste of The Peninsula” lets you indulge in the best of the international hotel group’s bestselling dishes — from The Peninsula Shanghai’s chive dumplings to Hong Kong’s barbecued pork; signature cocktails from The Peninsula New York and Chicago; or The Peninsula Manila’s comforting Arroz Caldo — all from the safety of your own home.

The Peninsula Hong Kong Raisin Scones

Ingredients:

  • 120g unsalted butter
  • 100g sugar
  • 2g zested lemon peel
  • 100g eggs
  • 200ml whole milk
  • 340g cake flour, sifted
  • 110g bread flour, sifted
  • 25g baking powder, sifted
  • 130g raisins

Preparation:

  • In an electric mixer, beat the butter, sugar and lemon peel for five minutes at medium speed.
  • Add the eggs progressively, followed by the milk.
  • Once the mixture is well blended, fold the sifted flours and baking powder into the batter.
  • Add the raisins and beat for three minutes at low speed to produce a smooth dough.
  • Cover the dough and refrigerate overnight.
  • Roll the dough to a 17mm thickness, and cut into desired shape for the finished scones.
  • Place cut dough shapes onto a greased tray, brush with egg wash, and bake in the pre-heated oven at 210ºC for 20 minutes.

https://www.lifestyleasia.com/hk/food-drink/dining/bake-better-with-this-raisin-scone-recipe-from-the-peninsulas-new-e-cookbook/?utm_medium=email&utm_campaign=HK%20Travel%20Newsletter%2016%20Oct%202020&utm_content=HK%20Travel%20Newsletter%2016%20Oct%202020+CID_8a0a87c161287b267a829ee84e24abf1&utm_source=Newsletter&utm_term=Make%20The%20Peninsulas%20best-loved%20recipes%20from%20around%20the%20world%20from%20their%20new%20e-cookbook 

Комментариев нет:

Отправить комментарий