В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 22 октября 2020 г.

Pumpkin Walnut Cheesecake With White Chocolate


This stunning white chocolate pumpkin cheesecake is a dessert dream.

It’s creamy, sweet, and decadent with delicious fall flavors. Not to mention, it’s made with minimal preparation and ingredients — no waiting hours between steps. Do yourself a favor and make this decadent cheesecake for your family, friends, holidays date night, or just yourself.

Pumpkin Walnut Cheesecake With White Chocolate [Vegan, Gluten-Free, Grain-Free]

Ingredients

For the Crust:

  • 15 Medjool dates
  • 2 cups walnuts

For the Filling:

  • 15-ounce pumpkin purée
  • 1 1/2 cups walnuts
  • 4 ounces vegan cream cheese
  • 4 Medjool dates
  • 1/2 cup orange juice
  • Vegan white chocolate, for garnish

Preparation

  1. First, make the dough. Combine dates and walnuts in the bowl of a blender or food processor. Pulse until you have a sticky mixture. Prepare a 7-inch springform pan with parchment paper or grease with a little bit coconut oil, then press the date-walnut mix firmly onto the bottom.
  2. For the filling, combine pumpkin purée, walnuts, vegan cream cheese, orange juice, and dates and process again with the blender or food processor until smooth.
  3. Finally, put the filling on top of the dough. Garnish with white chocolate shavings. Chill until ready to serve.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-walnut-cheesecake-with-white-chocolate/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий