В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 23 октября 2020 г.

Heirloom Tomato and White Bean Bruschetta


This recipe comes together in 2 minutes with zero cook time. It gets even better

with each day it sits in your fridge.

Heirloom Tomato and White Bean Bruschetta [Vegan]

Ingredients

  • 1 can white cannellini beans
  • 1 cup heirloom cherry tomatoes
  • 1/2 tablespoon crushed garlic
  • 1/2 tablespoon fresh oregano
  • 1/2 lemon – juiced
  • 2 tablespoon extra virgin olive oil
  • Salt & pepper to taste
  • 4 – 6 slices of Crusty Sourdough bread

Preparation

  1. Drain & rinse your beans really well, set aside.
  2. Cut your cherry tomatoes in half and set aside. (If you can’t find heirloom tomatoes any cherry tomatoes will do)
  3. Toast your bread until they’re golden brown on both sides. You can do this in a standard toaster or in the oven.
  4. Mix all your bruschetta ingredients in a bowl and let sit for at least 10 minutes to marinate.
  5. Top your toasted bread. Sprinkle with more sea salt & pepper.

Notes

This bruschetta topping will taste even better the next day and can be used as a great salad topper or tossed with your favorite pasta.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/heirloom-tomato-white-bean-bruschetta/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий