В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 23 октября 2020 г.

Oven Roasted Tomato Bruschetta


Oven roasted tomato bruschetta might be one of the easiest appetizers ever.

All they really require is some good quality bread and the best tomatoes. These are a little different than your regular bruschetta though. Are you ready to learn how you can make oven baked tomato bruschetta? Lets get started!

Oven Roasted Tomato Bruschetta [Vegan]

Ingredients

  • 2 slices of bread
  • 15-20 cherry tomatoes
  • 1/2 onion finely diced
  • 1 garlic
  • 1 teaspoon of balsamic vinegar
  • 1 tablespoon olive oil
  • salt and pepper to taste
  • pinch chives or oregano or basil

Preparation

  1. Cut the tomatoes in half and dice the onion. Combine with a tablespoon of olive oil. Season the tomato mix with salt and pepper to taste.
  2. Pre-heat the oven at 440°F and roast the tomatoes for at least 20 to 25 minutes or until the tomatoes are dry and the liquids from the tomato have evaporated. Take two slices of bread and toast them in the oven for 15 minutes at 440°F or in a pan with some vegan butter. 
  3. Rub the toasted bread with the halved raw garlic. Take the tomatoes out of the oven and put them in a bowl. Crunch them with a spoon and add a splash of balsamic vinegar (optional) and some chives to the tomato mix. Scoop the roasted tomato on the roasted bread. 
  4. Serve!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/oven-roasted-tomato-bruschetta-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий