В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 20 октября 2020 г.

Protein Pumpkin Mug Cake


This pumpkin mug cake is crazy soft and fluffy, bursting with all those delicious

pumpkin flavors and fall spices and easily whipped up in less than five minutes. Gluten-free and vegan!

Protein Pumpkin Mug Cake [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 tablespoons gluten-free oat flour
  • 2 tablespoons plant-based protein powder, vanilla
  • 1/2 teaspoons baking powder
  • 2 tablespoons pumpkin, canned
  • 3 tablespoons almond milk
  • Pumpkin Spice Syrup, to taste [or 1/4 teaspoon pumpkin pie spice]
  • sweetener, if needed
  • 1 teaspoon almond butter

Preparation

  1. In a large microwave safe mug, mix together all ingredients except for almond butter. Drop almond butter on top of batter. Shake mug slightly to allow it to settle into the center of the batter.
  2. Microwave cake for 60 seconds, watching so it doesn't boil over. If cake is still wet on top, microwave for 10 more seconds.
  3. Top with vegan whipped cream & more cinnamon. Devour!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/protein-pumpkin-mug-cake-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий