В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 26 октября 2020 г.

Maple Chipotle Candied Walnuts


There are more than a delicious sweet snack. Use these raw, maple-candied

walnuts on a variety of desserts. These pair perfectly with slow roasted beets and cashew cream cheese.

Maple Chipotle Candied Walnuts [Vegan]

Ingredients

To Soak the Nuts:

  • 2 cups raw walnuts
  • 3 to 4 cups water

To Dehydrate the Mixture:

  • 1/2 tablespoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon chipotle powder
  • 1/2 cup maple sugar, finely ground
  • 1 1/2 teaspoon sea sal
 

Preparation

To Soak the Nuts:

  1. To prepare the walnuts, in a medium bowl, soak the walnuts for 3 to 4 hours to soften.
  2. Strain, reserving the walnuts and discarding the liquid.

To Prepare the Mixture:

  1. To prepare the mixture, place walnuts in a mixing bowl with the remaining ingredients and toss well.
  2. To finish the candied walnuts, set dehydrator at 115°F. Spread an even layer of walnuts on dehydrator trays, leaving room for air circulation. Continue to dehydrate for 7 to 10 hours or until crisp.
  3. Store walnuts in a sealed container and refrigerate to retain crispness.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/maple-chipotle-candied-walnuts-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий